Vezi cum decurge naşterea naturală! Acest bărbat a transmis live naşterea copilului!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acum câţiva zeci de ani, naşterea era considerată un subiect tabu. Toate femeile năşteau, povesteau experienţele prin care au trecut, însă nu cu lux de amănunte, şi rămânea o amintire privată a mămicii. Să-ţi ţii copilul în braţe pentru prima dată este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla în viaţa unei mame, însă există un proces lung – sarcina şi naşterea- până la acest punct. După finalizarea celor 9 luni de sarcină, urmează naşterea, momentul de care toate femeile se tem. Unele de teamă aleg operaţia de cezariană, sperând că aşa nu vor asista la chinurile unui travaliu lung şi dureros. Altele, însă, îşi iau inima în dinţi şi nasc fără anestezie epidurală sau alte medicamente ce le-ar putea ajuta să scape de dureri. Acesta este un caz particular, al unui domn ce a transmis live pe Facebook naşterea propriului său copil, bazându-se pe faptul că darul vieţii trebuie împărtăşit cu cei din lumea întreagă!

 

nastere pe facebook1

Picture 1 of 1

Curaj sau nebunie? Tăticul ce a transmis naşterea pe Facebook nu regretă nimic!

Fakamalo Kihe Eiki este curajosul tătic care a decis să împărtăşească lumii întregi bucuria de a fi tată şi emoţiile şi durerile prin care a trecut soţia sa pentru a aduce pe lume bebeluşul lor. Însă bărbatul din California a atras şi numeroase critici o dată cu gestul său, ce pentru mulţi a părut nebunesc. Naşterea este un fenomen atât de minunat, dar şi de dureros şi greu de suportat, încât pentru unii oameni, imagini de la o naştere în direct ar putea provoca repulsie, teamă, dezgust. Bărbatul a filmat şi a transmis naşterea copilului său pe Facebook în data de 16 mai 2016.

Zeci de mii de vizualizări în doar câteva zile pentru naşterea transmisă pe Facebook

Deşi poate că dvs. nu aţi fi tocmai încântat să urmăriţi asemenea filmuleţe, există şi oameni interesaţi să afle mai multe despre tainele naşterii. Viitoarele mămici care vor să ştie ce le aşteaptă, curioşi care vor să vadă cum au venit pe lume, adolescenţi puşi pe distracţie sau cadre medicale specializate, toţi s-ar putea arăta interesaţi de o asemenea filmare. Este just că tăticul a primit şi o sumedenie de comentarii negative, însă acesta este un risc pe care şi l-a asumat de la bun început. Iar pentru cei mai răutăcioşi dintre răutăcioşi, el a sugerat frumos să îşi îndrepte atenţia către alt filmuleţ.

Într-o lume plină de răutăţi gratuite, tăticul a vrut ca întreaga lume să vadă cât de binecuvântată este povestea de dragoste pe care o trăieşte

Şi a reuşit pe deplin să facă acest lucru! Tăticul a transmis în direct momentele în care soţia lui dădea naştere copilului şi spune într-o postare pe blogul său că nu îşi regretă decizia nicio clipă şi ar repeta-o ori de câte ori ar fi nevoie. De asemenea, tăticul a menţionat că au fost o mulţime de comentarii pozitive care i-au adus bucurie în suflet, dar şi răutăcioase. Iar unele critici rănesc foarte mult, din partea unor oameni care pur şi simplu nu înţeleg scopul pe care l-a avut prin gestul lui.

sursa foto: Fakamalo Kihe Eiki

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *