Lucuri care te sperie şi pe care nu le ştiai despre naştere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sarcina şi naşterea sunt cele mai importante misiuni ale femeii în viaţă. Desigur, ea trebuie să aibă şi o carieră frumoasă, studii minunate la cel mai înalt nivel, dar naşterea o completează şi o face să se simtă femeie. Naşterea unui copil reprezintă renaşterea mamei în calitate de om, durerea resimţită în timpul procesului fiind doar o modalitate prin care tânăra femeie poate să se simtă cu adevărat împlinită. Care sunt cele mai înspăimântătoare gânduri referitoare la naştere şi ce se ascunde de fapt în spatele acestora aflaţi chiar acum!

lucruri care sperie despre nastere1

Picture 1 of 7

Momente jenante în timpul naşterii

Toate femeile se tem să nu urineze, defecheze, sau să nu scape gaze în timpul naşterii. Acesta este un lucru foarte cunoscut tuturor, iar medicii şi moaşele sunt obişnuite cu astfel de momente. Totul este trecut cu vederea foarte repede, personalul  vine să cureţe imediat mizeria şi naşterea se continuă în linişte. Femeile fac aceste lucruri în timpul naşterii (uneori defechează, uneori doar urinează, uneori scapă gaze urât mirositoare, uneori chiar toate deodată) involuntar, datorită presiunii pe care o exercită copilul în momentul expulziei pe toate organele femeii. Este posibil ca, în timpul naşterii să şi vomaţi, o reacţie perfect normală a organismului uman. De asemenea, un lucru înspăimântător în urma naşterii îl repretintă şi vânătăile faciale. Toată presiunea pe care femeile o resimt atunci când împing cu putere pentru ca bebeluşul să iasă se manifestă la nivel facial, spărgându-se vase de sânge în jurul ochilor.

Rupturile vaginale

Acestea chiar că sunt cu adevărat înfricoşătoare. Dacă se poate trăi fără probleme cu un ochi vânăt sau cu ruşinea de a defeca în timpul naşterii, rupturile vaginale sunt mai complicate. Acestea vă vor urmări toată viaţa, şi, cel puţin în primele luni, vă vor provoca dureri în timpul urinării sau a actului sexual.

CONTINUARE – Traumele din zona perineului şi hemoroizii

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *