Îngrijorată de rupturile din timpul naşterii? Iată soluţiile!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Naşterea naturală este un proces extrem de dificil care implică multă durere şi rezultate neplăcute. După o naştere naturală, cele mai multe femei se pot alege cu rupturi vaginale, o epiziotomie dureroasă, slăbiciune sau alte stări nu tocmai bune de sănătate. Dar dacă am putea oarecum preveni aceste efecte ale naşterii naturale? Dacă ar sta în  puterea noastră să ne modelăm corpul aşa cum considerăm de cuviinţă? Foarte multe femei ignoră sfatul specialiştilor şi se confruntă cu rupturi extrem de dureroase după naşterea bebeluşului.

Cauzele apariţiie rupturilor după naştere

Atât capul cât şi corpul bebeluşului sunt bine dezvoltate după cele 40 de săptămâni de sarcină. Acestea exercită o presiune foarte mare asupra organismului mămicii în momentul expulziei. Vaginul şi zona pelvisului sunt cele mai predispuse rupturilor din timpul naşterii. Numai atunci când citiţi despre asemenea lucruri, simţiţi fiori reci pe şira spinării. Să simţiţi că vă rupeţi pe interior, nu este un sentiment tocmai plăcut. Deşi este foarte înpăimântător, nu trebuie să vă pierdeţi speranţa!

CONTINUARE – Cum putem preveni rupturile din timpul naşterii?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *