Incredibil! Această femeie a născut în maşină!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Auzim tot felul de poveşti despre naştere. Unele sunt reale, altele au un strop de fantezie, unele par desprinse din filme, iar altele sunt situaţii de viaţă care ne fac mai puternici şi mai încrezători în forţele proprii. Este imposibil să nu fi auzit cel puţin o ştire la radio sau TV despre femeile care au născut în maşină sau în taxi. Travaliul la unele femei durează foarte puţin, iar contracţiile sunt atât de puternice, încât se ajunge la astfel de situaţii. Femeile care dau naştere în maşină sunt mame-eroine care ştiu să facă faţă situaţiilor stresante, să îşi gestionezze mai bine fricile şi sentimentele din timpul acestui proces atât de dureros.

incredibil a nascut in masina1

Picture 1 of 10

Povestea reală a unei femei care a născut în maşină

În unele cazuri, medicii şi moaşele recomandă tinerelor mămici să îşi facă acasă travaliul, şi să se prezinte la spital sau la maternitate atunci când simt că se apropie naşterea. Însă nimeni nu spune să stai până în ultimul moment. Acest lucru i s-a  întâmplat curajoasei Paula DAmore, care a decis să se relaxeze acasă în timpul travaliului, în loc să meargă la spital la primele semne. Fotogtafa Paulina Splechta, specializată în fotografierea naşterilor interesante, a decis să plece de la reşedinţa familiei DAmore, o dată cu Paula. Aceasta se afla pe bancheta din spate a jeep-ului familiei atunci când a născut, foarte aproape de spitalul Boca Raton Regional.

Naştere în maşină foarte aproape de spital

Fotografa Paulina ne mărturiseşte faptul că a fugit până la maşina unde se afla tânăra mămică şi tot ce a putut vedea a fost cum Paula ţinea în mână căpuşorul Danielei, care abia venise pe lume. Paula era incredibil de calmă şi de relaxată, nu s-a speriat o clipă de riscurile pe care şi le asuma dând naştere copilului în maşină. Asistentele au ieşit din spital şi au luat mămica şi bebeluşul în camerele special amenajate, efectuând toate manevrele şi analizele necesare în acest sens. Faptul că Paula mai dăduse naştere unui copil prin cezariană, naşterea naturală fără complicaţii poate fi privită ca un adevărat miracol. Mămica şi-a ascultat instinctele materne, a avut un plan bine stabilit şi a reuşit să îşi îndeplinească visul de a fi mămică .

sursa foto: Paulina Splechta

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *