Iată totul despre naşterea naturală! Ce nu poţi vedea în imagini şi filme!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Naşterea este un fenomen natural de care multe dintre femei se tem. Atunci când se apropie de termen, viitoarele mămici caută tot mai multe informaţii care să le ajute să facă faţă naşterii cu succes. Aşadar, pe măsură ce se uită la documentare, la filme sau citesc în cărţile de specialitate, gravidele nu fac altceva decât să se sperie mai rău. Naşterea naturală implică şi un travaliu, care la unele femei este lung şi dureros, şi un efort mare în momentul expulziei. Însă toate acestea sunt normale, iar femeile trebuie să se obişnuiască cu ideea că străbunicile, bunicile şi mamele lor au trecut prin aceleaşi dureri, în trecut nefiind disponibile prea multe calmante sau medicamente. Este vorba de un efort marişor din partea mamelor atunci când aduc pe lume un copil, nu este suficient să împingă de câteva ori şi gata. Vom încerca să prezentăm ce nu aflaţi din filme şi cărţi despre naşterea naturală…

totul despre nastere2

Picture 1 of 8

În timpul naşterii, eliminaţi o mare cantitate de lichide

Bebeluşul se dezvoltă în pântecul mamei în sacul amniotic, plin cu fluid. Fluidul limpede dinăuntru are rolul de a proteja bebeluşul şi de a-i oferi confort şi siguranţă, şi la un moment dat. în etapele dezvoltării, atunci când fetusul va putea respira, îl va putea bea. Atunci când sacul amniotic se rupe înainte de naştere, nu întotdeauna lichidul se scurge în stilul Hollywood-ian pe care îl vedem în filme. Aproximativ trei ceşcuţe de lichid trebuie eliminate, însă poate să se scurgă încet. În multe filme acest fenomen este prezentat înainte de a începe contracţiile. Pentru 80% dintre femei, contracţiile travaliului încep înainte să se rupă apa.

Acum – Ofertă la produse pentru nou născuți pe eMag.ro

CONTINUARE – Tremuratul inexplicabil, urinarea și defecarea în timpul nașterii

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *