Iată naşterea descrisă de către femei!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Naşterea ar trebui să fie unul din cele mai dureroase şi înspăimântătoare momente din viaţa unei femei. Naşterea naturală este privită cu teamă de multe dintre doamnele din ziua de azi care preferă operaţia de cezariană în speranţa că vor scăpa de acele contracţii îngrozitoare şi de travaliul lung şi înfricoşător. Dar iată că sunt femei care susţin o cu totul altă ipoteză. Ele afirmă faptul că, în timpul naşterii au ajuns la un orgasm absolut, la o stare de euforie şi beatitudine!

iata nasterea descrisa de femei1

Picture 1 of 2

Mărturii ale mamelor care au trecut printr-o naştere naturală plăcută

O tânără mămică din Anglia, Sushmita Targett în vârstp de 27 de ani, afirma următoarele – ‘Eran în transă, o stare de euforie m-a cuprins. De îndată ce am născut, am simţit o senzaţie extrem de plăcută de exaltare. Mi-a lăsat un sentiment pe care îl pot descrie ca şi o sensibilitate orgasmică vaginală, ce a durat câteva săptămâni.’ Frica de naşterea naturală este exprimată din ce în ce mai des de mămicile care aleg să facă operaţie de cezariană, pentru a preveni complicaţiile şi durerea.

CONTINUARE – Studiile recente arată că mai multe femei au avut experienţa unei naşteri orgasmice

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *