Nașterea în apă. Avantaje și dezavantaje

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sunteți însărcinată și printre preocupările pe care le aveți acum se află și gândul la modalitatea cum va veni pe lume copilașul dumneavoastră. Ați auzit de durerile nașterii, și multe cunoștințe v-au spus unele povești înfricoșătoare despre acestea. Nici operația de cezariană nu este o soluție pentru a naște ușor, pentru că are și ea unele dezavantaje. Nu degeaba se spune că a naște natural este cel mai bine pentru mamă și copil. Dar ce părere aveți despre nașterea în apă, practicată în multe dintre maternitățile din România, și despre care se spune că ar reduce mult în intensitate durerile nașterii?

Nastere in apa 1

Picture 1 of 5

Reguli de respectat

Dacă vă doriți să aveți o astfel de naștere, trebuie să știți că veți fi supusă unor analize de sânge complexe și se va analiza cultura din col. De asemenea, de regulă nașterea în apă nu este preferată de doctori, în special la prima naștere, deoarece este derularea travaliului este mai dificil de urmărit. De aceea, nașterea în apă nu se recomandă la gravidele care nasc pentru prima dată.

CONTINUARE – Nașterea în apă. Avantaje și dezavantaje

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *