Nașterea în apă – imagini care demonstrează pas cu pas cum se petrece!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Orice gravidă aflată în ultimul trimestru de sarcină urmărește atent cum decurge nașterea naturală. Iar nașterea în apă este o modalitate de a aduce pe lume bebelușul în mod natural și cât mai ușor.

01

Picture 1 of 10

Nașterea în apă este mult mai ușoară decât nașterea naturală clasică, cea făcută pe patul de spital. Iar imaginile prezentate demonstrează pas cu pas cum se petrece.

Pe de o parte, știm despre nașterea în apă că reușește destul de mult să ajute gravida să treacă peste etapele atât de dureroase ale travaliului. Apa călduță, mediul steril, dar și prezența partenerului o ajută destul de mult să depășească contracțiile dureroase ale nașterii.

Tot mai mulți medici sunt de părere că nașterea în apă este mult mai ușoară decât nașterea naturală, ce se petrece pe patul de spital, întrucât mediul în care se petrece este mult mai prietenos cu gravida. Apa călduță favorizează destul de mult nașterea, scurtând, după cum chiar medicii spun durata travaliului și momentul expulziei.

Cele mai multe femei care au trecut prin etapele nașterii în apă consideră că aceasta nu este o experiență atât de dureroasă, așa încât să nu poată fi depășită de oricine. Bineînțeles, tehnicile de respirație, dar și exercițiile Lamaze sunt câteva dintre lucrurile pe care o gravidă informată trebuie să le urmeze, pentru a-i fi bine și pentru a trece mai repede prin aceste momente dificile și pline de emoție ale vieții sale.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *