3 avantaje ale ochelarilor cu sistem clip-on

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sistemul clip-on al ramelor asigură transformarea ochelarilor de vedere în ochelari de soare, dar și invers, printr-un gest simplu și subtil. Datorită mecanismului de prindere specific, aceste soluții oferă confort, mobilitate și costuri de utilizare mai reduse, avantaje pe care orice utilizator al ochelarilor le va percepe chiar de la primele purtări.

 

Categoria cu rame clip-on include produse dedicate atât copiilor, cât și adulților, rezolvând problema principală a persoanelor cu probleme de vedere asociate dioptriilor: imposibilitatea de a purta în același timp și ochelari de soare. Pentru că se află în tendințele actuale, aflăm împreună modul în care funcționează și analizăm cele mai importante avantaje pe care le oferă.

Cum funcționează ochelarii clip-on?

Produsele din categoria clip-on au un mecanism simplu de înțeles și utilizat. Peste rama ochelarilor de vedere obișnuiți se aplică o ramă suplimentară cu lentile de soare, atunci când persoanele cu probleme de vedere se află la volan, sau petrec mult timp în spațiul exterior, într-o zi cu luminozitate puternică.

 

În funcție de modelul de ochelari clip-on ales, se poate opta pentru un sistem de fixare prin presare ușoară, sau pentru un sistem ce are la bază principiul magnetismului. Cea de-a doua variantă este una mai sigură, mai rapidă și mai confortabilă.

Ce avantaje oferă ochelarii cu sistem clip-on?

Există o mulțime de contexte în care oricine se poate confrunta cu probleme asociate unei luminozități foarte ridicate, atunci când razele UV se reflectă din suprafețe diferite: zăpada, întinderile de apă sau pereții imobilelor acoperiți cu izolație termică.

 

În cazul persoanelor cu dioptrii, purtarea unor rame cu sistem clip-on rezolvă atât problema disconfortului cauzat de soare, cât și nevoia de a vedea bine, în diferite situații de zi cu zi – exemple: la volan sau în timpul activităților din curte și grădină. Iată care sunt principalele avantaje pe care le oferă ochelarii prevăzuți cu sistem clip-on:

 

  1. O pereche de ochelari cu două funcții diferite

Soluțiile oferite de sistemul clip-on permit confort în utilizare, deoarece nu mai este nevoie de utilizarea a două perechi diferite. Încă se mai obișnuiește purtarea ochelarilor de rezervă la gât sau pe cap, atunci când cealaltă pereche este utilizată. Acest lucru cauzează disconfort sau poate duce la deteriorarea în timp a produselor, din cauza expunerii acestora la diferite șocuri.

 

În cazul unor ochelari cu rame clip-on, lentilele suplimentare pot fi ținute într-un toc sigur, până la momentul purtării acestora. Lentilele de vedere au dioptriile adaptate problemelor de vedere ale utilizatorului, iar cele de soare pot veni în diferite culori și sunt tratate împotriva razelor UV.

 

Așadar, nu doar că reduc până la un nivel de confort optim luminozitatea din mediul respectiv, dar asigură și protecție împotriva reflexiilor orbitoare, produse atunci când lumina se reflectă din zăpadă, apă, geamuri sau elemente cu diferite inserții metalice. 

 

  1. Design discret și modern

Alese în mod inspirat, modelele din categoria de rame clip-on permit discreție, lăsând impresia că utilizatorii poartă o pereche de ochelari de soare ca oricare alta. Rezultatul alipirii celor două perechi de lentile este unul estetic, iar tot acest proces este realizat într-un mod simplu și subtil.

 

Rama suplimentară are un cadru subțire, astfel că celor din jur le va fi aproape imposibil să observe acest detaliu. Mai mult decât atât, datorită greutății reduse a acesteia, atașarea de cadrul lentilelor pentru vedere nu generează disconfort în utilizare. Așadar, printr-un gest discret și la îndemâna oricui, ochelarii de vedere devin ochelari de soare, atunci când este necesar.

 

  1. Gamă variata de modele

Există o gamă variată de rame cu sistem de prindere clip-on, disponibile în forme și nuanțe interesante, simplu de integrat în ținutele purtate. Astfel, orice persoană care optează pentru aceste soluții poate identifica simplu și rapid un model adaptat preferințelor sale. 

 

Aceste modele cu dublă personalitate permit libertatea de a purta în orice moment perechea de ochelari preferată, fie că aceasta este de vedere sau de soare. Pentru că acum știi mult mai bine ce sunt ochelarii cu sistem clip-on și care sunt beneficiile oferite, nu îți mai rămâne decât să explorezi oferta disponibilă online și să adaugi în coșul de cumpărături produsul potrivit.

Comandă online ochelari cu sistem clip-on

Vezi colectia de rame pentru ochelari de vedere Clip on și alege un model adaptat stilului avut, dar și formei feței tale. Optează pentru un sistem sigur și confortabil, așa cum este cel prin atașare magnetică, astfel încât să te asiguri că lentilele de soare suplimentare sunt foarte bine fixate de cadru, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

 

Ramele de ochelari clip on îți permit să porți ochelarii de soare preferați, atunci când este cazul, însă fără a renunța la ochelarii cu dioptriile pe care le ai. Simplitatea cu care se atașează / îndepărtează lentilele suplimentare este dublată de aspectul discret al unui astfel de produs, dar și de gama variată de modele pe care o ai acum la dispoziție.

 

 

Imaginea poate fi descărcată de aici

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *