Top 5 idei pentru un botez de poveste

Ce poate fi mai frumos ca botezul unui copilaș? Este primul său pas în creștinătate, în copilăria sa și până la urmă în viața sa. Fiind un eveniment atât de important, mămicile și nășicile își pun mințile la contribuție și încearcă împreună să găsească cea mai originală soluție pentru un botez minunat. Chiar dacă în trecut nu se punea un accent mare pe articolele cumpărat la botez, acum ideile și tematica botezului joacă un rol esențial în decursul bun al întregii zi. Dar cu atâtea și atâtea posibilități, ce tematică să alegi? Cum poate fi botezul tău cu adevărat special?

Idei pentru un botez de poveste

Picture 1 of 3

Din fericire, există un magazin online specializat în acest domeniu, care după ani și ani poate anticipa dorințele clienților și îi poate ajuta cu sfaturi și sugestii pentru organizarea unui botez minunat. Ne referim bineînțeles la Atelierele Andini, unul dintre cele mai mari magazine online cu articole de botez din România. Fie că ai nevoie de un trusou de botez, de hăinuțe, lumânare, cutie de dar sau mărturii, ai la dispoziție sute de modele în teme și culori diferite. În ceea ce privește conceptele de botez, cei de la Atelierele Andini au fost martori la numeroase idei creative, pe care le împărtășesc acum cu noi. Iată, așadar, 5 idei care vor surprinde plăcut invitații în ziua botezului.

  1. Tematica „Prințesă”: Unul dintre cele mai populare concepte de botez, tematica de prințesă este foarte accesibilă din punct de vedere al culorilor și modelelor alese. Fetița poate îmbrăca rochițe elegante, decorate cu dantelă și fundițe asortate care vor transmite o notă rafinată. Recomandăm astfel categoria de rochițe botez elegante, care sunt potrivite pentru orice fetiță. De asemenea, trusoul de botez poate fi asortat cu ușurință, în tonuri de roz, crem sau auriu pentru efectul dorit. Lumânările de botez recomandate în acest caz sunt cele îmbrăcate în tull sau decorate cu fundițe și dantelă, întrucât tema să fie respectată până la cel mai mic detaliu.
  2. Tematica „Marinar”: O altă idee de botez care prinde avânt în ultima perioadă este cea marină, folosită bineînțeles pe perioada verii. De regulă, costumașele de marinari sunt realizate din materiale mai ușoare, precum bumbacul sau inul, pentru ca băiețelul să se simtă cât mai confortabil în ziua sa specială. Culorile predominante sunt bleumarin, bleu sau crem, culori care te duc cu gândul la mare, plajă și soarele radiant. Trusourile de botez sunt cu adevărat minunate, fiind decorate cu steluțe de mare, scoici, ancore sau pânze – la fel și lumânările, care se asortează perfect pentru a crea seturi complete de botez. Având în vedere că tematica marină este din ce în ce mai căutată, cutiile de dar și mărturiile pot fi realizate și ele în acest ton, ceea ce încântă cu atât mai mult atât nășica sau mama, cât și invitații.
  3. Tematica „Tradițională”: Special pentru românii mândri de rădăcinile lor, Atelierele Andini pun la dispoziție și articole de botez tradiționale românești. Acestea sunt create manual și brodate cu motive populare din diferite regiuni ale țării: Maramureș, Oltenia, Bucovina sau Ardeal. Clienții din străinătate par a prefera cel mai mult această tematică, întrucât doresc să aducă în străinătate un strop de România. Tocmai de aceea, Atelierele Andini le pun la dispoziție seturi tradiționale personalizate în dulcele stil românesc. Trusouri, costumașe, lumânări sau mărturii de botez, tematica tradițională este prezentă cu ușurință!
  4. Tematica „Animată”: foarte căutată și preferată de către părinți și nași deopotrivă, tematica animată reunește la rândul său toate articolele de botez necesare în ziua cea mare. Atelierele Andini îți pun la dispoziție trusouri personalizate cu Mickey Mouse, Ștrumfi sau Donald Duck, rochițe Minnie Mouse și papioane cu cele mai iubite personaje din lumea desenelor animate. Este o alegere foarte interesantă și creativă, care poate asigura buna dispoziție a celor prezenți.
  5. Tematica „Animăluț”: fiind una dintre cele mai adorabile tematici de botez, cea cu animăluțe va atrage privirile tuturor și îi va face cu siguranță pe invitați să zâmbească. Poți găsi la Atelierele Andini rochițe și trusouri botez sub formă de albinuță, buburuză, ursuleți și multe alte animăluțe drăgălașe! Îți recomandăm și ție să ieși din tipare și să alegi o tematică jucăușă, ce va da tonul unei copilării frumoase!

Oricare ar fi tematica de botez pe care o vei alege, suntem siguri că ziua cea mare va fi cu adevărat specială. Atelierele Andini îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și îndrumări pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești. Experiența noastră de până acum ne-a permis să anticipăm cerințele și dorințele clienților, așa că suntem mai mult decât potriviți pentru a-ți oferi opțiunile potrivite.

Poți plasa comanda ta online, pe mail, telefonic sau pe Whatsapp la 0765 600 700 – suntem foarte flexibili din punct de vedere al comunicării. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de unul dintre colegii noștri, care va confirma cu tine toate detaliile comenzii. După cele 5 – 10 de lucru în atelier, produsele dorite sunt gata de a fi  livrate – în cele mai sigure condiții, bineînțeles. Lucrăm cu parteneri ca FAN Courier și GLS sau UPS, care au demonstrat de-a lungul timpului seriozitate, rapiditate și eficiență în livrarea coletelor noastre.

De asemenea, pasiunea noastră pentru acest domeniu ne permite să acordăm tot ajutorul clienților noștri – de la sfaturi utile la recomandări sau urgentări punctuale ale comenzilor, depinzând de fiecare situație în parte.

Totul stă, la urma urmei, în relația specială pe care părinții și nașii o dezvoltă pentru a-l ocroti pe cel mic. Este de-abia începutul drumului pentru băiețelul sau fetița care va lua parte la botez, iar Atelierele Andini de-abia așteaptă să fie alături de voi!


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*