REAL: Iată cum arată postpartum corpul mamei!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Corpul unei femei care a trecut prin experiența sarcinii se schimbă destul de mult. Pe de o parte, numărul suplimentar de kilograme, dar și vergeturile își spun în acest caz cuvântul.

01

Picture 1 of 13

Nu se poate spune că este bucurie mai mare decât să îți ții în brațe bebelușul, la naștere. De aceea, aceste femei care sunt prezente în acest proiect foto nu sunt afectate deloc de modul în care arată, atâta timp cât își țin în brațe puii perfect sănătoși.

Trebuie așadar să te aștepți că numărul mai mare de kilograme acumulat în timpul celor nouă luni de sarcină nu se reduce atât de ușor. Va fi nevoie de puțin timp, o dietă echilibrată, dar și de puțină mișcare.

Jade Beall, din Arizona, este autoarea acestui proiect și încearcă să evidențieze cum arată mamele după naștere, dar și aceea că merită tot respectul nostru. Proiectul foto te va lăsa fără cuvinte, dragostea mamelor față de bebelușii lor fiind fără margini.

După realizarea proiectului foto, Jade Beall a primit recunoștința a mii de femei, mămici la rândul lor, impresionate de puterea acestui proiect foto.

Așadar, deși urmele nașterii unui copil sunt prezente pentru tot restul vieții, fiind vizibile pe corpul mamei, femeile care trec prin această experiență nu sunt deloc afectate, fiind mândre de comoara ce se află în brațele lor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *