Primele șase săptămâni după naştere

6 săptămâni după naştere pentru cuplu

La șase săptămâni după naştere, cuplul îşi poate reîncepe viaţa sexuală. Înainte de orice, mama ar trebui să treacă pe la cabinetul medicului în primul rând pentru a-i confirma că totul este în regulă și în al doilea rând pentru a-i sugera o metodă contraceptivă potrivită.

În plus, medicul ar putea recomanda folosirea unor lubrifianţi din cauza faptului că mucoasa vaginală este mai uscată în perioada când alăptează.

Bărbatul ar trebui să aibă răbdare, să fie atent şi tandru cu soţia lui, pentru că ea se poate simţi neatractivă fizic după naştere. Amândoi trebuie să comunice deschis unul cu celălalt pentru a crea o conexiune ce îi poate ajuta să devină intimi din nou. Psihologii sunt de părere că întârzierea începerii vieţii sexuale nu este benefică, pentru că lipsa sexului s-ar putea transforma într-un obicei.

Nu îţi refuza partenerul sau plăcerea sexuală doar pentru că organismul tău a trecut printr-o schimbare. Apropierea de şotul tău îţi poate vindeca posibilele stări de depresie, iar atingerea orgasmului îţi poate ajuta uterul să revină mai repede la normalitate.

Nu trebuie să ai 90-60-90 pentru a face dragoste. Cine a spus că plăcerea sexuală este rezervată doar fotomodelelor, antrenoarelor de fitness, sportivelor sau actriţelor de la Hollywood?

Primele șase săptămâni au trecut. Nu-i aşa că au fost epuizante şi pline de schimbări la care a trebuit să te adaptezi? Profită însă de această perioadă din viaţa copilului tău, pentru că nici nu îţi vei da seama cât de repede zboară timpul. Ai grijă de tine şi lasă-ți partenerul să te ajute. Aveţi amândoi grijă de voi ca un cuplu!

Acum – Ofertă la produse pentru nou născuți pe eMag.ro

VEZI CUM ARATĂ CORPUL UNEI MAME IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE! IMAGINILE TE VOR IMPRESIONA!


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4

Ai ceva de adăugat?...

*