Pregăteşte atent şi din timp camera bebeluşului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Aducerea pe lume a unui copil reprezintă cea mai frumoasă experienţă din viaţa ta. Îmediat după naştere,  vei  face cunoştinţă cu minunea care a crescut în burtica ta. Momentul cel mult aşteptat a sosit. Împreună veţi  porni  pe un drum minunat, descoperind pe zi ce trece că mititelul tău se transformă şi creşte pas cu pas.

Chiar dacă acest început de drum este presărat cu greutăţi şi încercări, chiar dacă va fi dificil începutul alăptării şi chiar dacă nopţile tale vor  deveni zile, te vei bucura  de minunea ta, ajutându-l şi susţinându-l să crească  un năzdrăvan puternic şi fascinant.

Pentru ca începutul de drum alături de el să fie uşor, este bine să ai totul pregătit, gata să vă întâmpine când veţi sosi acasă de la maternitate.

Ce alegi pentru a mobila camera bebeluşului

Indiferent dacă aştepţi  o fetiţă sau un băieţel, camera trebuie să fie un loc minunat, curat şi aerisit, unde vei poziţiona pătuţul, masa de înfăşat şi dulăpiorul. Poţi alege un mobilier alb, urmând să înveseleşti totul  cu desene florale, atât pe mobilier, cât şi pe pereţii zugrăviţi în alb. O vei accesoriza  cu dulăpioare, masă de înfăşat şi un balansoar confortabil sau un fotoliu pentru tine,  un loc plăcut unde să  alăptezi. Dacă vine un băieţel, poţi  zugrăvi un perete al camerei  într-un ton de albastru puternic, urmând a desena figurine vesele şi expresive. Camera fiind deja personalizată prin culoarea peretelui, vei alege  un mobilier alb, simplu.

Pentru o fetiţă, poţi  merge pe tonuri foarte calde, împletind albul cu roz sau galben pal, realizând jocuri diafane cu desene pe pereţi. Vei  potrivi foarte bine cu acest decor, un  pătuţ alb, balansoarul tău şi măsuţa de înfăşat, toate  realizate din material alb.

Este indicat să accesorizezi camera cu rafturi deschise, în care să poţi pune cutii de depozitare. Cutii pentru torturi te va ajuta să găseşti cea mai bună variantă pentru rafturile din camera bebeluşului. Recipientele alese le vei putea picta în tonurile camerei, încadrându-le astfel tonului general.

Cum organizezi dulăpiorul

Hainele bebeluşului vor fi puse în dulap, doar după ce au fost spălate şi călcate. Evită să pui în dulapul copilului,  produse noi  nespălate şi necalcate. Pe lângă hăinuţe, în dulap vei stabili locuri exacte pentru prosopele, pături şi scutecele. Tot în dulapul bebeluşului, vei depozita ordonat, într-un raft special,  toate cele necesare îngrijirii celui mic. Pompiţe de nas, forfecuţe, seruri, eventuale siropele, accesorii şi produse pentru băiţă.

Este posibil ca lucruşoarele mărunte să îţi dea bătăi de cap, având tendinţa de a se împrăştia pe rafturi. Pentru a fi mai uşor, poţi pune şoseţele şi botoşei la un loc, în cutii care te vor ajuta să le ţii ordonate şi să le găseşti repede. Tot aşa poţi proceda cu alte mici lucruşoare, cum ar fi forfecuţele sau pompiţa de nas. Gama cutii pentru torturi îţi stă la dispoziţie cu diverse variante de recipiente sigure, uşor de manevrat şi  bune  pentru a organiza rafturile din dulăpiorul bebeluşului.

Astfel organizat, dulăpiorul din camera bebeluşului tău va fi mereu ordonat. Totul va fi la îndemână, iar recipientele de depozitare uşor de manevrat, dar şi de schimbat atunci când este nevoie.

Pe măsură ce micuţul creşte, numărul hăinuţelor şi al accesoriilor va creşte, astfel că este absolut necesar să păstrezi totul în ordine şi  să renunţi la ceea ce nu mai este de folos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *