Nașterea acasă, pas cu pas! Imagini incredibile!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Aceste imagini redau cum se desfășoară nașterea acasă, pas cu pas. Pare incredibil, dar în străinătate tot mai multe femei însărcinate sunt încurajate să dea naștere copiilor lor acasă, într-un mediu primitor și familial.

01

Picture 1 of 19

Nimic nu poate fi mai frumos decât să te pregătești să faci cunoștință cu propriul tău bebeluș. Nașterea este un moment care aduce multe zâmbete, multe emoții, care redă o stare de bucurie nemărginită, trăită de întreaga familie, dar mult mai intens de către proaspăta mămică.

Dacă la noi în țară, cezariana este o nouă tendință atunci când vine vorba de nașterea copilului, în străinătate multe mămici consideră că nașterea acasă, într-un mediu cunoscut și înconjurate de persoane dragi este cea mai simplă metodă. Ele nu au nevoie nici măcar de asistența unui medic, o moașă dibace, cu ceva experiență fiind suficientă pentru ca nașterea să se desfășoare așa cum ar trebui.

Nașterea pe cale vaginală are o recuperare mult mai ușoară decât nașterea prin cezariană, de aceea, medicii recomandă ca aceasta să fie singura opțiune a gravidelor. Desigur, nașterea prin cezariană poate fi o metodă de salvare pentru cele care nu pot să își aducă altfel bebelușul pe lume, reușind astfel să salveze atât mama, cât și pruncul.

Nașterea acasă este încurajată de tot mai mulți în străinătate, fiind o metodă mult mai relaxantă de aducere pe lume a unui bebeluș.

Și imaginile prezentate mai sus redau cum se desfășoară, etapă cu etapă, nașterea acasă, alături de familie. La nașterea noului venit iau parte atât tatăl copilului, cât și ceilalți frățiori mai mari, fiind un motiv de mare bucurie pentru întreaga familie. Desigur, mama a fost asistată de o moașă, o persoană apropiată, care a ajutat-o să parcurgă pas cu pas etapele nașterii. Cunoscându-ți bine organismul și reacțiile acestuia, nașterea poate fi mult mai ușor depășită. De aceea, însușirea unor tehnici de respirație, adoptarea celor mai bune poziții de naștere sunt câteva dintre opțiunile gravidelor, pe care și această mamă le-a luat în calcul la nașterea copilului său.

Sursa: netmums.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *