Incredibil! Toată lumea vorbește despre nașterea acestui bebeluș!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nașterea acestui bebeluș este una rară și de aceea odată ce imaginile au fost postate, acestea au făcut înconjurul lumii, mulți fiind aceia care vorbesc despre cum a fost posibil așa ceva.

nastereaÎntr-adevăr, imaginea prezentată este una extrem de inedită. Acest copil a fost născut în propriul său sac amniotic, acesta fiind intact.

Amanda Lynn Gomez este cea care a postat această imagine pe o rețea cunoscută de socializare. Odată cu postarea sa, aceasta a menționat:

„Este un nou-născut care încă se află în propriul său sac amniotic. Este o oportunitate imensă să vezi așa ceva, fiind extrem de rar. Totul este incredibil – este asemenea unui puișor prins în propriul său săculeț. Și se pare că micuțul se simte încă destul de bine acolo. Pentru mine a fost ceva senzațional să pot surprinde o astfel de imagine atât de rară și sper ca acest lucru să îi surprindă pe cei mai mulți.

Să dai naștere unui bebeluș care încă se mai află în propriul său sac amniotic este un lucru foarte rar, însă, ce-i drept, se mai poate întâmpla. Cu toate acestea, nașterea nu este una atât de ușoară, lichidul amniotic rămânând intact. Însă pentru bebeluș nu se va întâmpla mare lucru, placenta furnizându-i în continuare oxigen”.

Sursa: netmums.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *