Înainte și după naștere! Iată ce schimbări se produc cu corpul unei femei!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un proiect foto senzațional care demonstrează cât de mult se poate transforma corpul unei femei după naștere. Vergeturile, numărul mare de kilograme – toate acestea devin semne aproape permanente. Însă, la fel de cunoscut este că după naștere brațele unei femei poartă cea mai prețioasă comoară – bebelușul.

01

Picture 1 of 4

Nimic pare să nu le intereseze pe aceste femei atunci când știu că poartă în brațe un bebeluș perfect sănătos. Trupul lor a trecut printr-o serie întreagă de transformări, unele dintre ele foarte mari, astfel că amprenta sarcinii și nașterii nu mai are cum să dispară de pe pielea lor.

Dacă înainte de sarcină erau suple, cu un număr redus de kilograme, după naștere totul s-a schimbat. Aspectul corpului lor a avut destul de mult de suferit. Însă, cu toate acestea sunt fericite că și-au cunoscut bebelușul și mai ales că este sănătos.

Acest proiect foto a surprins lumea întreagă, curajul acestor mămici, capabile să își dezvălui trupul pentru ca alte femei să le observe și să le zărească fericirea din ochi atunci când bebelușii se află în brațele lor.

Sursa: thesun.co.uk

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *