Imagini ce surprind exact momentul nașterii! Incredibil!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Momentul în care bebelușul vine pe lume este cel mai frumos. De aceea, Monet Nicole, fotograf profesionist a decis să surprindă momentul nașterii Treannei. La 34 de săptămâni, Treanna a trecut prin experiența nașterii. Deși prematur, bebelușul a fost adus pe lume sănătos, iar imaginile capturate la naștere au făcut înconjurul întregii lumi.

01

Picture 1 of 8

Fotografa Monet Nicole a surprins fiecare detaliu al nașterii, urmărind cu atenție atât stările prin care a trecut mama, cât și pașii ce îi făcea bebelușul pentru a veni pe lume. Iar acum s-a decis să le transmită admiratorilor și femeilor care doresc să afle cât mai multe detalii despre naștere, o galerie foto de-a dreptul impresionantă care surprinde exact momentul în care bebelușul vine pe lume.

Deși Treanna a plănuit să nască acasă, venirea pe lume a bebelușului mai devreme decât ar fi fost firesc au făcut-o să apeleze la serviciile unui spital renumit.

Și-a dorit să nască pe cale naturală, așa că a găsit un medic potrivit care a încurajat-o în această procedură. A respectat cu atenție ceea ce i s-a spus, iar mai apoi a putut să își țină bebelușul în brațe sănătos.

Monet Nicole a urmărit cu atenție fiecare moment și a creat cel mai frumos album foto!

Sursa: netmums.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *