Frumuseţea corpului de mamă

Frumuseţea este unul dintre atributele care transmit cele mai calde şi plăcute energii. Frumuseţea este ceva firesc, ceva ce vibrează în sufletul şi ochiul oricărui privitor. În cazul oamenilor, frumuseţea este oriunde. În trup, în privire, în zâmbet, dar mai ales, în suflet. Fiecare timp şi vreme au avut standardele lor de frumuseţe. Însă, frumuseţea corpului unei mame, a fost, este şi va fi de necontestat, indiferent de tendinţe, operaţii estetice sau norme date de cine ştie ce topuri.

Frumuseţea corpului de mamă
O femeie este frumoasă, indiferent de înălţime, greutate, culoare de ten, ochi sau păr, de unghii lungi sau scurte, de haine şi cosmetice. O femeie este frumoasă, pentru că poartă în ea esenţa vieţii. Odată devenită mamă, femeia îşi împlineşte trupul şi sufletul, devenind astfel cu mult mai frumoasă.
Sarcina lasă urme, dar urme frumoase, cu amintiri unice. Nu toate femeile suporta la fel sarcina. Unele revin la forma iniţială, altele nu. Dar oricum ar fi, frumuseţea lor răzbate din suflet, din privire, din iubire şi împlinire.

Frumusetea corpului de mama

Picture 1 of 4

CONTINUARE – Frumuseţea corpului de mamă


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*