Ce părere ai despre nașterea prin hipnoză?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

De regulă, atunci când vine vorba despre felul cum își aduc pe lume pruncii, româncele apelează la operația de cezariană sau nașterea normală. În ultima vreme, numărul operațiilor de cezariană la cerere a crescut, multe femei alegând această metodă de frica durerilor nașterii. Cu toate acestea, mai există o metodă de a naște fără dureri, fără să se apeleze la anestezia epidurală. Este vorba de nașterea prin hipnoză, practicată în unele maternități din România, dar încă nepromovată la adevărata ei valoare.

Nastere hipnoza 1

Picture 1 of 5

Preferată de celebrități

Deși este cunoscută încă din Antichitate – se spune că femeile din vechiul Egipt își aduceau pe lume pruncii prin această metodă, nașterea prin hipnoză nu este încă îndeajuns de cunoscută. Cel puțin în România. În străinătate, multe dintre vedete au apelat la ea pentru a naște fără dureri. Este vorba despre Jessica Alba, Kate Middleton, Cindy Crawford, Demi Moore, Pamela Anderson, dar și multe altele.

CONTINUARE – Ce părere ai despre nașterea prin hipnoză?

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *