Bucuria aducerii pe lume a unui copil, indiferent de tipul de naştere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Aducerea pe lume a unui copil reprezintă cea mai mare împlinire şi bucurie a unei femei. Sarcina presupune o serie de etape, transformări şi trăiri, pe care viitoarea mamă le traversează într-un nor de bucurie şi împlinire, aşteptând cu nerăbdare întâlnirea cu micuţul ei. Indiferent de modul în care se produce naşterea, măreţia şi importanţa momentului nu sunt cu nimic schimbate.

Naşterea
Naşterea unui copil se produce la finalul celor 42 de săptâmăni de sarcină, atunci când copilul este complet dezvoltat şi apt să facă faţă noii lumi în care urmează să trăiască. Începând cu săptămâna 36, fătul este complet format, însă fiecare săptămână petrecută în burtica mamei de acum încolo, până la săptămâna 42, îl întăreşte şi îl pregăteşte penrtu naştere şi viaţă.
În mod normal, naşterea trebuie să se producă pe cale naturală, la momentul potrivit. Sunt însă situaţii în care acest proces nu este posibil, necesitând intervenţia chirurgicală, adică cezariana.

Cezariana
Operaţia de cezariană este procedura medicală prin care copilul se naşte în urma inciziei abdomenului şi a uterului. Scopul naşterii pe această cale a fost de a salva viaţa mamei şi a fătului, aflaţi într-un moment dificil care prezintă un mare risc.

Bucuria aducerii pe lume a unui copil

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Bucuria aducerii pe lume a unui copil, indiferent de tipul de naştere

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *