Amintirea celei mai importante zile din viaţa unei femei

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

V-aţi imaginat cum s-ar desfăşura o şezătoare la care toate participantele al croşeta cu fire de amintiri, cea mai importantă zi din viaţa lor? S-ar creea un univers de poveste, în care amintiri vii, ar reface, iar şi iar, cea mai înălţătoare experienţă trăită de femeile devenite mame. Ascultate detaşat, toate aceste poveşti par că s-au petrecut abia cu o zi în urmă, atât sunt de pline de detalii şi trăiri care confirmă faptul că pentru o femeie, naşterea este unica experienţă care nu se va uita nicodată.

Măreţia momentului naşterii
Dintre toate momentele importante prin care poate trece o femeie, naşterea este cel mai încărcat din punct de vedere emoţional. Femeia aduce pe lume o viaţă. O viaţă pe care ea, ajutată de Univers, a clădit-o pas cu pas, pe timpul fascinantei perioade de sarcină. Această nouă viaţă este o propriului copil, cea mai dragă şi importantă fiinţă de pe pământ. Copleşitorul sentiment este susţinut prin fiecare etapă prin care trece: travaliu, durere, teamă, credinţă, speranţă, renunţare, renaştere, toate încununate de clipa în care mama îşi vede copilul şi îl strânge în braţe.

Amintirea celei mai importante zile

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Amintirea celei mai importante zile din viaţa unei femei

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *