Această mamă și-a fotografiat propria naștere! Iată ce a ieșit!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Această mamă a devenit regizorul propriei sale nașteri și astfel a reușit să surprindă cele mai frumoase ipostaze din cadrul celui mai important eveniment din viața sa.

12

Picture 12 of 12

Ceea ce a ieșit din acest proiect foto inedit a surprins mii de femei însărcinate din întreaga lume, femeia punctând fiecare moment important al nașterii bebelușului său.

Este ceva ce nu ai mai întâlnit – o mamă se concentrează în același timp și la procesul nașterii, îndură contracțiile dureroase, împinge fără încetare pentru a duce la bun sfârșit momentul expulziei și în același timp reușește să creeze un scenariu foto perfect așa încât să surprindă momentele pe care ea însăși și le-ar dori să le vadă după ce bebelușul său vine pe lume. Iar toate aceste lucruri au avut un deznodământ nemaipomenit, forța femeii fiind admirată de foarte multe persoane și surprinzându-i pe medici.

Este vorba despre Lisa Robinson care mai are încă un copil de nouă ani. Cu toate acestea, ea, împreună cu soțul său și-au dorit atât de mult un alt copil încât au reușit să înfrunte două alte pierderi de sarcină. Însă, până la urmă, nașterea celui de-al doilea copil a avut un final fericit. Atunci când a rămas însărcinată cu fiica sa, Anora, a știut că avea să transforme momentul nașterii sale într-unul cu adevărat memorabil. Lisa își poate aduce întreaga viață aminte despre momentul nașterii fiicei sale.

Sursa: netmums.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *