43 de imagini incredibile care îţi arată cum mamele îşi ajută fiicele la naştere! Nu o să-ţi vină să crezi!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mamele sunt cel mai bun sprijin al fiicelor lor. De-a lungul timpului, acest lucru a fost demonstrat de nenumărate ori, atât în istorie, cât şi în alte contexte. Mamele sunt alături de fiicele lor de la naştere, şi până ce sănătatea le permite. Indiferent de distanţa care desparte o mamă de o fiică, aceasta poate fi traversată într-un timp foarte scurt, mai ales în cazuri de maximă urgenţă.

43 fotografii1

Picture 1 of 42

Naşterea unui copil, venirea pe lume a unui nepot – prilej de ajutor şi apropiere dintre mamă şi fiică

Mamele care au dat naştere unui copil sau chiar mai multor copii, ştiu exact cât de greu este să treci printr-o asemenea experienţă. Singură, nicio gravidă nu s-ar descurca să treacă peste dureri, temeri, presiuni, de aceea este mereu nevoie de un ajutor de nădejde, un sprijin venit din partea unei persoane care te cunoaşte şi te iubeşte, şi care ţi-a stat alături de la naştere, în cele mai delicate momente ale vieţii. Venirea pe lume a unui copil este cel mai bun prilej de apropiere mamă-fiică!

Mamele retrăiesc sentimentele din timpul naşterii

Mamele care îşi asistă fiicele la naştere retrăiesc nişte sentimente extrem de intense şi de frumoase. Simt deopotrivă frică, exaltare, iubire, nelinişte, nerăbdare, şi lista de sentimente este mult mai lungă. Fiicele care îşi au alături mamele se pot simţi mult mai bine, mai în siguranţă, ştiind că au un umăr de sprijin, un braţ pe care să îl strângă atunci când nu mai pot de durere, o vorbă de încurajare.

Fotografii emoţionante cu mamele care sunt alături fiicelor în momentul naşterii

Unele dintre fotografii sunt extrem de emoţionante. Atât mama, cât şi fiica, trăiesc parcă aceeaşi emoţie, resimt aceeaşi durere şi nerăbdare de a-şi strânge la piept copilul şi respectiv nepotul. În timpul travaliului, mamele sunt extrem de grijulii cu fiicele lor şi le acordă tot sprijinul de care acestea au nevoie. După naştere, veţi vedea cum bucuria şi liniştea inundă feţele celor două femei, în poză fiind reprezentate trei generaţii. Veţi fi impresionaţi de cât de mult contează puterea cuvântului, a atingerii, a sprijinului necondiţionat! În vreme ce unele femei îşi angajează o doula, altele apelează la propria lor mămică pentru puţină afecţiune.

 

sursa foto: Jo Price, Isabell Steinert, Jessica Mehu, Dianne Hamre, Alice Garik, Lobke Koppens.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *