Cezariana şi povestea cicatricilor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Este adevărat că România este singura ţară din Uniunea Europeană unde operaţia de cezariană se poate face la cererea viitoarei mame. Însă la fel de adevărat este faptul că operaţia de cezariană nu se face doar la cerere, ci poate ascunde în spatele ei probleme medicale ale mamei, stadii la nivelul sarcinii care nu pot asigura o naştere normală, accidente sau situaţii limită în care această intervenţie ar fi singura şansă care salvează vieţi, a mamei sau a copilului.

Povestea cicatricilor
Privind astfel lucrurile, povestea unei cicatrici nu vorbeşte despre o naştere lipsită de durere şi riscuri, lucru total neadevărat, ci vorbeşte despre trăiri, nelinişti şi temeri, despre tratamente şi riscuri sau poate vorbi chiar despre pierderi şi durere. A privi o femeie cu cicatricea de cezariană brăzdându-i abdomenul, ridicând critic şi atotştiutor din sprâncene, nu este cea mai corectă abordare. Acea cicatrice are o poveste. Iar, uneori, acea poveste poate fi tristă. Mai tristă decât poate o minte critică şi nedreaptă să înţeleagă sau să intuiască.

Cezariana si povestea cicatricilor

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Cezariana şi povestea cicatricilor

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *